top of page

NU AŞTEPTAŢI NIMIC DE LA STAT ÎN 2023? RĂSPUNS TRANȘANT AL UNUI OM DE AFACERI?

Viorel Godea, director general al companiei „Lagmar-Impex”, în cadrul unui interviu pentru TRIBUNA, a vorbit despre provocările, aşteptările şi planurile pentru 2023, și-n contextul declarațiilor sale a fost întrebat: „Deci, nu aşteptaţi nimic de la stat în 2023?”.


„Nu aştept careva măsuri cu caracter financiar, cum ar fi, spre exemplu, diminuarea unor impozite sau taxe. Pentru că, repet, înţeleg situaţia dificilă în care este bugetul ţării, având şi un deficit de circa 18 mlrd. lei. Dar, statul poate ajuta business-ul şi pe alte căi. Spre exemplu, prin debirocratizarea unor activităţi, prin perfecţionarea cadrului de reglementare, prin suportul acordat unor categorii de cetăţeni, care, în final, se expune asupra capacităţii de cumpărare a acestora etc.”, a declarat omul de afaceri.


Deci – a remarcat Viorel Godea – e vorba de acţiuni care nu necesită bani din partea statului, nu presupun pierderi la bugetul de stat, dar care pot realmente ajuta business-ul să facă faţă tuturor provocărilor cu care se confruntă.


„Şi, apropo, în final, tot statul ar avea de câştigat. Or, cu cât mai repede îşi va reveni şi îşi va impulsiona activitatea business-ul, cu atât mai multe venituri din impozite va obţine statul şi va putea face faţă cheltuielilor pe care le are”, a subliniat el.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page